etli brüksel lahanası
1 sayfadaki 1 sayfası
etli brüksel lahanası
Etli Brüksel Lahanası - Malzemeler - İçindekiler
300 gr kuşbaşı et
500 gr bürüksel lahanası
15 adet arpacık soğan veya
1 adet kuru soğan
2 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 çay fincanı nohut
1 çay kaşığı pulbiber
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Etli Brüksel Lahanası - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tencereye yağı, kuşbaşı eti koyup soteleyin. Arpacık soğanları soyup ilave edin. Salçayı, pulbiberi katıp karıştırın.
Domatesin kabuklarını soyun, küp şeklinde doğrayıp tencereye ilave edin ve 2 su bardağı su koyup kaynamaya bırakın. Arpacık soğanlar ve eti biraz pişirip bürüksel lahanasını ilave edin. Haşlanan nohutu, tuzunu katıp kısık ateşte bürüksel lahanası pişene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın
300 gr kuşbaşı et
500 gr bürüksel lahanası
15 adet arpacık soğan veya
1 adet kuru soğan
2 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 çay fincanı nohut
1 çay kaşığı pulbiber
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Etli Brüksel Lahanası - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Tencereye yağı, kuşbaşı eti koyup soteleyin. Arpacık soğanları soyup ilave edin. Salçayı, pulbiberi katıp karıştırın.
Domatesin kabuklarını soyun, küp şeklinde doğrayıp tencereye ilave edin ve 2 su bardağı su koyup kaynamaya bırakın. Arpacık soğanlar ve eti biraz pişirip bürüksel lahanasını ilave edin. Haşlanan nohutu, tuzunu katıp kısık ateşte bürüksel lahanası pişene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz