preslava kolik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

etli brüksel lahanası

Aşağa gitmek

etli brüksel lahanası Empty etli brüksel lahanası

Mesaj  Admin Salı Kas. 30, 2010 2:59 am

Etli Brüksel Lahanası - Malzemeler - İçindekiler

300 gr kuşbaşı et
500 gr bürüksel lahanası
15 adet arpacık soğan veya
1 adet kuru soğan
2 adet domates
1 yemek kaşığı salça
1 çay fincanı nohut
1 çay kaşığı pulbiber
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz
Etli Brüksel Lahanası - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Tencereye yağı, kuşbaşı eti koyup soteleyin. Arpacık soğanları soyup ilave edin. Salçayı, pulbiberi katıp karıştırın.
Domatesin kabuklarını soyun, küp şeklinde doğrayıp tencereye ilave edin ve 2 su bardağı su koyup kaynamaya bırakın. Arpacık soğanlar ve eti biraz pişirip bürüksel lahanasını ilave edin. Haşlanan nohutu, tuzunu katıp kısık ateşte bürüksel lahanası pişene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 220
Points : 634
Kayıt tarihi : 23/10/10
Nerden : kktc

http://preslavakolik.benimforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz