preslava kolik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

fırında palamut

Aşağa gitmek

fırında palamut Empty fırında palamut

Mesaj  Admin Salı Kas. 30, 2010 3:19 am

Fırında Palamut - Malzemeler - İçindekiler

2 palamut balığı
4 adet domates
1 baş soğan
3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 limon
Karabiber
Tuz
Fırında Palamut - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Balıkların içini temizleyin, başları atın ve yüzgeçleri kesin. Yıkandıktan sonra her balıktan ikişer fileto çıkarın. Zeytinyağıyla yağlanmış tepsiye balık filetoları yerleştirin. Tuz ve karabiber serptikten sonra rendelenmiş ve sıkılarak suyu alınmış soğan üstüne yayın. Dilimlenmiş domatesleri de balıkların üstüne ve çevresine yaydıktan sonra, kesilmiş limon dilimleriyle süsleyin. Kalan zeytinyağı da gezdirilerek dökün ve tepsiyi orta ısılı fırına sürün. Balıklar pişince fırından çıkarın ve servis yapın..

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 220
Points : 634
Kayıt tarihi : 23/10/10
Nerden : kktc

http://preslavakolik.benimforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön

- Similar topics

 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz