preslava kolik
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bezelyeli erişte

Aşağa gitmek

bezelyeli erişte Empty bezelyeli erişte

Mesaj  Admin Salı Kas. 30, 2010 2:47 am

Bezelyeli Erişte - Malzemeler - İçindekiler

Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
1.5 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Bezelyeli Erişte - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?

Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün. Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın. Eti ilave edin. Bir iki kez çevirin. İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin. Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın..

Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 220
Points : 634
Kayıt tarihi : 23/10/10
Nerden : kktc

http://preslavakolik.benimforum.org

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz