bezelyeli erişte
1 sayfadaki 1 sayfası
bezelyeli erişte
Bezelyeli Erişte - Malzemeler - İçindekiler
Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
1.5 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Bezelyeli Erişte - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün. Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın. Eti ilave edin. Bir iki kez çevirin. İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin. Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın..
Yarm kg kuşbaşı et
Yarım paket erişte
2 adet domates
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı şeker
1.5 su bardağı bezelye
3 çorba kaşığı margarin
2 bardak su
Karabiber
Tuz
Bezelyeli Erişte - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır ?
Erişteyi kaynar tuzlu suda haşlayın, süzün. Rendelenmiş soğanı margarinde öldürün ve buna soyulmuş ve küçük küçük doğranmış domates, şeker ve biberle koyuca bir salça yapın. Eti ilave edin. Bir iki kez çevirin. İki bardak suyu koyun ve hafif ateşte güzelce pişirin. Haşlanmış erişteyi salçalı et ve bezelye ile karıştırıp sıcak sıcak servis yapın..
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz